dissabte, 11 d’abril del 2015

LA SOLUCIÓ DEL CONFLICTE FETA AMB CÒMIC


  • Cada nen o nena va pensar una història que anava d'un conflicte que li hagués passat aquí a l'escola. Una vegada pensades les idees, ens vam posar d'acord per decidir-ne una i vam pensar la solució: què podríem canviar perquè el conflicte no tornés a passar. També vam crear els diàlegs.
  • Aleshores vam crear uns avatars semblants a nosaltres, amb una app de la tauleta que es diu BuddyPoke. 
  • Quan els vam tenir tots fets, seguint un videotutorial que es veia per una altra app que es diu Gplayer, vam anar a canviar-los l'expressió, la postura, etc., i un fons negre.
  • Després vam anar a l'app ComicsHead, per fer còmics. Vam fer dos còmics: el del conflicte i el de la solució. 
  • Amb l'app BuddyPoke, seguint un altre videotutorial, vam crear els vídeos del diàleg, posant les nostres veus als avatars. 
  • Quan ho teníem tot fet ho vam situar a una pàgina web. 

Ens va agradar crear els avatars. Ens va resultar més fàcil treballar amb els videotutorials. Va ser molt divertit, perquè feia molt de riure quan posàvem les nostres veus als avatars. I ens va agradar molt.

Per començar, cal que tanqueu el rectangle taronja (no cal registrar-se) clicant la creueta vermella. Per a poder veure bé cada "vinyeta", cliqueu a sobre i s'ampliarà. Si torneu a clicar, tornarà a la mida original






Com que hem comprovat que, de vegades, costa d'entrar a la web del còmic, també ho hem muntat en vídeo per a poder-ho veure quan falli la connexió.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada