dimarts, 18 de juny del 2013

CONTES 2.0

Un conte 2.0 vol dir: Que hi ha paraules amb hipertext, o sigui, que les paraules més difícils estan marcades de color blau i nosaltres, si hi cliquem, ens ensenya el seu significat, una imatge, o anem a una pagina web que ens ho expliqui. Després si vols continuar llegint per on estaves hauràs de clicar a la paraula que has llegit, però si cliques al torna aniràs al començament del llibre.

Hem pogut fer el conte 2.0 amb els següents passos:

El primer que vam fer es triar un dels contes que ja estaven fets, el que més ens agradava i després el vam llegir unes quantes vegades.
Mentre el llegíem, anàvem dient les paraules que ens semblaven difícils i les subratllàvem amb blau.
El segon que vam fer es decidir si aquelles paraules estarien representades en imatges o per el seu significat. Vam agafar un ordinador i per uns diccionaris on-line vam buscar el significat de les paraules, el vam copiar en un processador de text (Libre office) i les vam ordenar alfabèticament. També vam buscar les imatges i les vam copiar en el mateix document juntament amb la seva procedència. Després vam cambiar el format i les vam paginar.

Quan ja estàvem vam obrir el Calaméo i vam pujar el document per que el convertís en un llibre digital. Després vam posar els enllaços per fer que les paraules marcades poguessin anar a la imatge o al seu significat o a un lloc web. 

Aquest treball l'hem fet un grup de tres alumnes de 6è a l'Aula d'Educació Especial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada