divendres, 4 de gener del 2013

LES POSTALS DE NADAL 2012

Cada any, durant el mes de desembre, les nenes i els nens que anem a l'aula especial elaborem una postal de Nadal per a les nostres famílies. Per fer les postals, apliquem els coneixements que ja tenim tot seguint les instruccions de la nostra mestra. Aquest any hem fet postals que es despleguen i mostren una "sorpresa".
Els nens d'infantil i 1r hem pintat, retallat, punxat i escrit. La sorpresa sorgeix quan estirem la postal per les dues fletxes. Ho podeu veure en el primer vídeo.
Les nenes i nens de 2n i 3r hem fet un muntatge de postal amb popup, utilitzant paper reciclat (catàlegs de paper de paret) i seguint, amb una mica d'ajuda, les instruccions escrites que la nostra mestra ens havia preparat. Ens ha costat una mica, però n'estem molt contents. Podeu veure'n el resultat en el segon vídeo.
Les nenes i els nens de 4t , 5è i 6è hem fet una postal en cascada seguint exactament les instruccions escrites que la nostra mestra ens havia preparat. Ha estat una mica difícil, però n'estem molt satisfets. Podeu veure el resultat en el tercer video.
Esperem que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada